Julius Jimenez Hugoson

av Patrik Lagerlöv

Barnskådespelaren Julius Jimenez Hugoson är en svensk skådespelare som är född 2005 i Stockholm. Där bor han fortfarande tillsammans med sin familj. Julius Jimenez Hugoson började skådespela när han var så ung som bara 7 år gammal.

Varit med i flera filmer

Julius Jimenez Hugoson spelade in sin första film 2012 och han hade då rollen som Håkan Bråkan i Sune i Grekland. Han fortsatte spela rollen som lillebror till Sune genom hela Sunefilmstrilogin. Sune på bilsemester spelade han in året efter. Och året därpå, 2014, var han med och spelade in Sune i fjällen.

Trots att han bara var nio år när han varit med och färdigställt en hel filmtrilogi ville han inte ta paus från sitt skådespelande. Däremot var det dags för Julius Jimenez Hugoson att prova på något nytt, nämligen att spela en roll i en tv-serie. Han fick då en roll i tv-serien Familjen Rydberg skriven av Fredde Granberg. Där spelade han Adoptivson Uffe samt varulv mellan 2015 och 2017.

Julius Jimenez Hugoson Flashback

Om Julius Jimenez Hugoson Flashback: Julius Jimenez Hugoson är idag, 2022, inte någon som är känd för gemene man. Han är fortfarande precis i början på sin karriär. Därför förekommer det heller inte särskilt många diskussioner om honom någon Julius Jimenez Hugoson Flashback tråd finns inte på forumet.

Du kanske också gillar