Kontakt

av Patrik Lagerlöv

Välkommen till Banjar.nu! Vi är alltid glada att höra från våra läsare och besökare. Dina frågor, kommentarer och förfrågningar hjälper oss att förstå vad du vill se mer av på vår webbplats. Vi har flera sätt för dig att nå oss och vi strävar efter att svara så snabbt som möjligt.

Skype – Annonseringsdialogens Valda Kanal

För alla ämnen relaterade till annonsering, uppmanar vi dig att kontakta oss via Skype. Detta hjälper oss att effektivt hantera din förfrågan och minskar risken att den förloras i mängden av spam. Här är vårt Skype-ID:

Skype ID:live:.cid.d5c381bed0056b6c

Kontaktformulär

Vi förstår att Skype kanske inte passar alla, så vi erbjuder även möjligheten att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Observera dock att vi mottar en stor mängd spam via e-post, och det finns en risk att din förfrågan kan förbises. Om ditt ärende är brådskande, rekommenderar vi att du kontaktar oss via Skype.

För att kontakta oss via vårt kontaktformulär, fyll i ditt namn, din e-postadress, ämnet för ditt meddelande och ditt meddelande. Vi kommer att göra vårt bästa för att svara på ditt meddelande så snart som möjligt.