Aarke kolsyremaskin – enkel och elegant

av Magdalena Torsson
CARBONATOR1

Aarke kolsyremaskin är utformad för att vara liten och kompakt så den inte tar upp så mycket plats i köket. Den har också en modern och stilren design som passar in i de flesta köksmiljöer.

Aarke kolsyremaskin använder CO2-patroner för att kolsyra vattnet och det finns en inbyggd tryckmätare som håller koll på trycket inuti maskinen. Maskinen har även en säkerhetsventil som släpper ut överflödigt tryck.

Om Aarke kolsyremaskin:

Fördelar med Aarke kolsyremaskinerAtt kolsyra vatten och dricka kan få dig att känna dig mätt och förhindrar att du känner konstant hunger. Detta är bra för personer som behöver gå ner i vikt, genom att de konsumerar mindre kalorier när de dricker mer kolsyrat vatten.
Olika användningsområden för Aarke kolsyremaskinerKolsyremaskinen kan användas för att kolsyra kaffe, te, vatten, cocktails, etc. Mångsidigheten hos Aarke kolsyremaskin är värd varenda krona och kan spara dig pengar.

Är det värt att köpa en Aarke kolsyremaskin?  

Att köpa en Aarke kolsyremaskin är väl värt pengarna då studier har visat att man kan spara pengar jämfört med om man ständigt köper dyrt kolsyrat vatten. Att köpa vatten i butik kan i längden verkligen tömma plånboken. Dessutom har maskinen flera fördelar som visar att det är värt att köpa en, såsom:

 • Minskad vikt på matkassarna
 • Möjlighet till variation i smaksättning av vattnet
 • Mångsidighet i att den kan användas till olika drycker
 • Hjälper dig att dricka tillräckligt med vatten
 • Kolsyrat vatten hjälper matsmältningen

En kolsyremaskin påminner om en kaffebryggare. Med en sådan kan du ju enkelt brygga kaffe hemma utan krångel med att alla val som ska göras och väntandet i kö vid fiket. På samma sätt så finns kolsyremaskinen i ditt hem så att du kan göra kolsyrade drycker när du vill, hur du vill. I slutändan är det också billigare och roligare att göra sina egna kolsyrade drycker hemma. 

Butiker där du kan köpa en Aarke kolsyremaskin är Åhlens, Media Markt eller Aarkes huvudwebbplats. Om du har riktig tur så hittar du den på rea.

Finish och design i stål eller mässing

Det finns många färger och stilar som du kan välja för din Aarke kolsyremaskin. Några exempel är de klassiska svart, vit, stål och mässing. 

Aarke kolsyremaskin har en magnifik och tidlös design som ingen annan kolsyremaskin kan matcha. Den är lyxig, med rena linjer, och är konstruerad av rostfritt stål för att hålla länge. 

Recension av Aarke kolsyremaskin 

Ett test av Aarke kolsyremaskin visar på dess fördelar och nackdelar.

Fördelar: 

 1. Miljövänlig – Aarke kolsyremaskin kan vara dyr, men den är bra för miljön eftersom en enda Aarke-flaska ersätter mängder av plastflaskor.
 2. Återanvändbar flaska – Maskinen levereras med en 100 % giftfri återanvändbar flaska som håller länge och är enkel att ersätta.
 3. Kolsyrat vatten av hög kvalitet – Aarke kolsyremaskin producerar kolsyrade drycker av hög kvalitet som är hälsosamma och låter dig fylla ditt vattenbehov hela dagen.
 4. Inga batterier eller elektricitet behövs för att använda maskinen. 
 5. Lätt och mångsidig.
 6. Mycket lyxig och väldesignad maskin.
 7. Enkel och okomplicerad att använda.

Nackdelar:

1. Den är dyr.
2. Flaskan rymmer endast 800 ml.

 Olika problem vid användande av Aarke kolsyremaskin

 • Om du rengör din flaska och maskin på ett felaktigt sätt så kan det påverka smaken av dina kolsyrade drycker. Se till att rengöra noggrant för att undvika konstig smak.
 • Om du inte följer instruktionerna kan du skapa problem. Se till att läsa manualen som följer med maskinen, för korrekt vägledning.
 • Om flaskan överfylls så kommer den att svämma över. Se till att använda rätt mängd vätska eftersom överfyllning också kan påverka smaken.
 • Se till att underhålla maskinen eftersom skötseln av den kommer att göra att den håller längre. Om du rengör den regelbundet, tar bort damm, tar hand om maskinen på rätt sätt och använder den på rätt sätt så kommer din maskin att producera perfekta kolsyrade drycker.

Du kanske också gillar