Vem är TV4 profilen som plockas bort?

av Patrik Lagerlöv

Det var efter personalfesten där TV4 profilen ska höjt rösten och varit hårdhänt mot en ung kvinna som han plockades bort från produktionen. Viveka Hansson, programdirektör på TV4, menar att de ser väldigt allvarligt på uppgifterna som kommit fram. Eftersom det är integritetskänsliga uppgifter som rör en enskild person är de dock måna om att få fram alla fakta. Fler åtgärder är inte uteslutna.

Så, vem är då TV4 profilen som plockas bort?

Svaret på frågan vem är TV4 profilen som plockas bortär mannen som vi först lärde känna som Arga Snickaren.Anders Öfvergård kommenterar själv händelsen i ett SMS där han bland annat skriverhan är ledsen över händelsen och har bett om ursäkt. Han menar själv att han dessutom inte hyser något agg, ilska eller kritik mot TV4 alls. Enligt Anders är det han som gjort TV4 besvikna inte tvärtom.

Anders som var programledare i Robinson kommer alltså inte att fortsätta där. Han kommer i nuläget inte synas alls i TV-rutan. Det är inte heller aktuellt för Anders som programledare i Sveriges värsta bilförare. Många tv-tittare uppskattar hans raka kommunikation och svartvita synsätt. Därför är det många som hoppas han kommer komma tillbaka i TV-rutan med sitt originalprogram där Anders hjälper privatpersoner göra klart sina hemmabyggen.

Du kanske också gillar